Lakisääteinen työtapaturmavakuutus

Korvaamme
työtapaturmavakuutuksesta vamman tai sairauden, joka on kohdannut työntekijää työssä tai työstä johtuvissa olosuhteissa, kuten työpaikalla tai työpaikkaan kuuluvalla alueella, työmatkalla tai työntekijän ollessa työnantajan asioilla.

Lakisääteisestä tapaturmavakuutuksesta korvataan myös ammattitaudit. Korvattava ammattitauti on sairaus, joka työssä todennäköisesti on pääasiallisesti aiheutunut fysikaalisesta, kemiallisesta tai biologisesta tekijästä.

Työtapaturman ja ammattitaudin korvaukset määräytyvät työtapaturma- ja ammattitautilain mukaan. Lakisääteisen tapaturmavakuutuksen mukaiset korvaukset ovat ensisijaisia suhteessa muihin lakisääteisiin korvauksiin.

Työtapaturmavakuutuksesta korvataan muun muassa

• sairaanhoito- ja tutkimuskuluja
• sairaanhoitoon liittyviä matkakuluja
• päivärahaa työkyvyttömyysajalta
• tapaturmaeläkettä pysyvässä työkyvyttömyydessä
• haittaraha eli työtapaturmakorvaus pysyvästä haitasta
• kuntoutuskuluja ja perhe-eläkettä

Pyrimme käsittelemään työtapaturma- ja ammattitautihakemukset mahdollisimman nopeasti. Annamme päätöksen viimeistään kuukauden kuluessa siitä, kun olemme saaneet tarvittavat selvitykset asian ratkaisemiseksi.

Ota yhteyttä!

pexels-karolina-grabowska-4195330

Postitse

Voit lähettää meille postia ilmaiseksi osoitteeseen:

Valion Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Työtapaturmat
Tunnus: 5021266
00003 VASTAUSLÄHETYS

pexels-pixabay-159760

Sähköinen asiointi

Lähetä arkaluonteisia tietoja sisältävät luottamukselliset viestit Suomi.fi-viestit-palvelun kautta, suojatulla sähköpostilla, tavallisella postilla tai faksilla.
Suomi.fi-viestit-palvelun saat otettua käyttöön täällä. Jos olet jo palvelun käyttäjä, kirjaudu sisään täällä.
Tavallisessa sähköpostiviestinnässä suosittelemme, että käytät korvausasiantuntijoidemme ryhmäsähköpostiosoitetta. Näin saamme viestisi käsiteltäväksemme mahdollisimman pian. Ryhmäsähköpostisoitteeseemme voit lähettää suojatun viestin klikkaamalla tästä.
Ryhmäsähköpostiosoitteemme on