pexels-arvind-shakya-668282

Haemme kiinteistöpäällikköä

Olisitko sinä tiimimme uusin vahvistus? Nykyisen tehtävän haltijan jäädessä eläkkeelle, etsimme nyt joukkoomme kiinteistöpäällikköä. Olemme toimiva kolmen hengen tiimi, johon lisäksesi kuuluu kiinteistösihteeri ja vuokrauspäällikkö. Tehtävän aloitus kevään 2024 aikana.

Muut tärkeät sidosryhmäsi ovat kiinteistöjen vuokralaiset, kiinteistöhuolto, rakennusliikkeet sekä rakennuttajakonsultit.

Tehtävässä vastaat asiakasyhteyksistä kiinteistöjen vuokraukseen liittyen, aina vuokrausneuvotteluista sopimuksen solmimiseen saakka. Kiinteistöjen ylläpitoon ja korjauksiin liittyen hoidat palveluiden kilpailuttamisen, ostamisen, johtamisen sekä kehittämisen yhdessä palvelutuottajien kanssa. Kiinteistöjen energiatehokkuuden ja vakuutusten seuranta sekä kiinteistökehitys (ostot/myynnit) ovat tärkeä osa työtäsi. Osallistut myös tilinpäätöksen ja budjetin laadintaan/seurantaan. Toimit esihenkilönä tiimillesi ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on

  • kokemusta kiinteistöjen vuokrauksesta, ylläpidosta ja korjauksesta
  • tehtävään sopiva, kiinteistöalan vähintään opistotasoinen koulutus
  • omatoimisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
  • neuvottelutaitoa ja päätöksentekokykyä
  • esihenkilö taitoja
  • halua kiinteistöjen kehittämiseen

Teemme työtä hybridiperiaatteella, huomioiden työntekijän ja tiimin toiveet etä- ja lähityöhön.

Meiltä saat:

  • haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän
  • mahdollisuuden kehittää kiinteistötoimintaa ja kehittyä ammatillisesti
  • ison talon uramahdollisuudet osana Valio-ryhmän toimintoja

Valion Eläkekassa sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Maistuvan ja edullisen lounaan voit nauttia henkilökuntaravintolassamme, tontilla sijaitsee myös henkilökuntamyymälä sekä erilaisia tiloja liikunnan harrastamiseen.

Kannustava, yhteisöllinen tapa työskennellä ja oppia toisiltamme on yksi Valiolla työskentelyn avainjutuista. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: Osastopäällikkö Petteri Näveri vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Voit soitella numeroon 050 398 1144 / to 7.12. klo 14.00-15.00, ke 13.12. klo 13.00-14.00 sekä ma 18.12. klo 9.00-10.00.

Hakemukset: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 21.12.2023 mennessä hakulinkin kautta.